ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Gala Dinner

Σαν Γενική Γραμματέας, αναγκάζομαι να κάνω κάποιες αγγαρείες, που όμως κάποια στιγμή, ευελπιστώ να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του κόμματος!
Έτσι, την προηγούμενη Παρασκευή, παραβρέθηκα μετά του βοηθού μου, σε ένα Gala Dinner με τα όλα του!

Με τον πλούσιο μπουφέ του, με μπρι, καπνιστούς σολομούς και μανιτάρια τρούφες.
Με τους νεόπλουτους καλεσμένους, που μπροστά τους φάνταζα σαν την Αλέκα με αθλητική φόρμα, αλλά ασόψεται η ανάγκη για ψήφο...

Εκεί λοιπόν, ανακάλυψα πόσο κενότης επικρατεί στους κλειστούς κύκλους των πλουσίων που διοργανώνουν τους γάμους τους στην Μ. Βρετανία με 400 καλεσμένους και 230 ευρώ το κεφάλι, με σφυρίδες μαριναρισμένες σε πατέ καγκουρό, χωρίς μια γεύση ψητού γουρουνόπουλου και κατσικίσιου παϊδακίου!
Πόσο δύσκολα τα περνάνε κι αυτοί οι κακόμοιροι!

Εκεί πληροφορήθηκα (από συν καλεσμένες) πως για να αποφασίσεις ποιος θα σου κάνει το γαμήλιο μακιγιάζ, θα πρέπει να αλλάξεις 32 μακιγιέζ για να καταλήξεις και το πινέλο θα πρέπει να είναι από φυσική τρίχα ενώ στο κέντρο του πρέπει να έχει συνθετική τρίχα για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Επίσης το φόρεμα της αδερφής της νύφης θα πρέπει να ξεπερνάει τις 2.000 ευρώ, αν είναι από γνωστό σχεδιαστή (μην είμαστε και καρμίρηδες), ενώ αν είναι από το εμπόριο, δίνεις εκεί 500 ευρώ και το πετάς κιόλας μετά! Απλά πράματα!

Φυσικά να μην σχολιάσω οτι αυτά τα 2 πολύ βασικά θέματα απασχόλησαν τις κυρίες της βραδιάς σχεδόν σε όλο το δείπνο!
Όταν τελείωσαν την κουβέντα, τα κεριά στα ασημένια κηροπήγια των τραπεζιών είχαν λιώσει, οι δίσκοι με τα φαγητά στον μπουφέ είχαν αδειάσει, οι κανάτες με τα πεπαλαιωμένα κρασιά είχαν στερέψει, οι κοιλιές μας είχαν στουμπώσει (μαζί με κάτι ταπεράκια που είχα στην τσάντα ), και ήμασταν όλοι στην αναμονή του σερβιρίσματος των γλυκών!

Δυστυχώς, δεν κατάφερα να ψαρέψω ούτε μια τόση δα ψηφαλίδα, αφού με είχαν του πεταματού!

Τίποτα, πρέπει να χρεώσω το κόμμα για μια βόλτα στα μαγαζιά του Κολωνακίου, να σενιαριστώ λιγάκι για να με λαβαίνουν υπόψιν τους οι κυρίες της καλής κοινωνίας, μπας και ανεβάσουμε λίγο τις μετοχές του κόμματος!
Γιατί πως να σε πάρει στα σοβαρά μια απόφοιτος Deree, όταν σε βλέπει με κοιλιά τίγκα στις μπίρες, emo μπαλούν (που κρύβει τις ατέλειες) φόρεμα με παραμάνες, φούξια καλσόν και μαύρη μπότα;


Με εκτίμηση και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Γενική Γραμματέας κόμματος

υ.γ.1 Να θυμηθώ να απολύσω τον βοηθό μου, που σχεδόν όλη τη βραδιά, την έβγαλε με άλλους βοηθούς στο μπαλκόνι, προφασιζόμενος οτι βγαίνει για τσιγάρο και την πέρασε φίνα σχολιάζοντας τους καλεσμένους!

υ.γ.2 Να θυμηθώ επίσης να κάνω μια αίτηση στο κόμμα για την άμεση πρόσληψη του κυρίου Ζαμπούνη, για να μας ξεκαθαρίσει επιτέλους την σημασία των 342 μαχαιροπίρουνοκούταλων, γύρω από το πιάτο... μέχρι να βγάλω άκρη, παραλίγο να αδειάσει ο μπουφές!



5 σχόλια:

  1. Ωραιο πόστ και παράλληλα συνάντηση μεγάλων πνευμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλοίμονο!
    Εδώ συναντήθηκε ο Τρότσκι με τον Ιωσήφ... εμείς δε θα συναντηθούμε; Που στο κάτω κάτω έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα... αυτά τα κεφτεδάκια ακόμα να τα φέρει ο καφετζής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΑκαΝόΝιστη
    Αμ, μπράβο!
    Εδώ χρειάζοντει οι ξένες γλώσσες... θα γίνουμε μεγάλο κόμμα τελικά, να μου το θυμηθείτε... πολυεθνικό!

    Λε κιοφτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή